svenfrdeesth
Menu

Vi bedriver begränsad taxiverksamhet samt bud- och godstransporter på helgrfria vardagar mellan kl. 08.00-16.00
Ring 0120-101 06 för information och bokning!

Om företaget

taxi-atvidabergTaxi i Åtvidaberg AB är ett, sedan länge, väletablerat företag i Åtvidaberg med omnejd. Vår beställningsväxel, kontor och garage finns strategiskt placerat på Industrigatan 3B, Åtvidberg.

Vi bedriver för närvarande en begränsad taxiverksamhet samt vissa bud- och enklare godstransporter, dock endast under helgfria vardagar mellan kl.08.00-16.00.

I enstaka fall och i mån av personal så kan vi åta oss förhandsbokade resor/grupptransporter, ring för förfrågan tel: 0120-101 06.

 

Miljöpolicy

Taxi i Åtvidaberg AB ska vara ett företag som verkar för en bättre miljö genom att ständigt värdera det vi gör utifrån dess miljöpåverkan.

Vi ska därför:

  • Öka kunskapen och höja medvetandet kring miljöfrågor hos alla anställda.
  • Påverka, ställa krav på och samarbeta med andra företag, leverantörer, myndigheter och organisationer.
  • Se miljöförbättrande åtgärder som investeringar.
  • Förebygga föroreningar i luft, mark och vatten genom att beakta miljöpåverkan av det vi gör.
  • Ständigt sträva efter att förbättra utnyttjandet av våra resurser inom företaget.

Miljöorganisation
Från och med 2015-01-01 drivs miljöfrågorna av en miljöansvarig. Genom den miljöansvarige ökas samordningen och integreringen i verksamheten och med våra leverantörer. Vårt miljöarbete, omfattar projekt och aktiviteter med anknytning till all verksamhet i företaget. För att på sikt uppnå en harmonisering och standardisering av vårt kvalitetsarbete pågår en integrering i samband med vår verksamhetsutveckling. Detta baseras på den internationella standarden ISO 14001. Vi kommer under de närmaste åren att certifiera företaget enligt denna norm. Genom kontinuerliga personalmöten, diskussioner med kunder och leverantörer kan vi hjälpas åt att föra miljöarbetet framåt i hela företaget.

Läs mer...

Besökare

Idag 14

Igår 32

Vecka 14

Månad 697

Alla 13374

Annonser

Logga in